Intro

Hvordan du tar deg frem på disse sidene finner du HER!

Mer om hva du finner her på hjemmesiden...

 

På Heidis farsside, Tofterå og Toft,  er det hovedsaklig i Sund og Austevoll i Hordaland slekten har holdt til de siste 400 år. Nå var jo disse to èn kommune engang, og  øyene i havgapet har nære bånd den dag i dag. Vi finner også flere Vosse-ledd, ledd fra Lindås og Kvam og stor slekt i Fana. Herfra reiste mange ut på strilelandet for å tjene seg noen kroner på fiske.

På morssiden van der Raadt, van Veen og van den Burg, er det i Holland og Canada slekten befinner seg, noe som vanskeliggjør søket endel, men endel er kartlagt også her.

På Daniels farsside, Slettemoen, er slekten nøye kartlagt, slik som alle slektene i Hol i Hallingdal. Takk til brødrene Reinton for det! På farmorssiden, Erstad, kom slekten fra Meland, Samnanger og Vaksdal i Hordaland.

Morsslekten til Daniel kom til USA fra Irland, og har tatt godt vare på sine røtter. Historisk er anene på Casey-siden ført tilbake fra Irland via spanske konger helt til ADAM! Selvsagt uten holdbare bevis. Beviselig var forfedrene irske høvdinger i Co. Cork. På mormorssiden, med etternavnet Bass og Massey, er krigshelter fra 1812, slaveeiere, politikere og pionerer, dem finner du også her.

 

Sist oppdatert: 06.03.13 

Guestbook
E-mail
Sources
Links